Stichting Gitaar en Ensemble Muziek

Reglement Gitaardag Jeugd.

REGLEMENT CONCOURS 2de HOUTENSE GITAARDAG VOOR DE JEUGD.
ZATERDAG 12 MAART 2022
LOCATIE THEATER AAN DE SLINGER
SLINGER 40
3995 DE HOUTEN

Dit is een solo concours voor jeugdige amateur gitaristen, die niet in een vooropleiding van een conservatorium zitten of een vakopleiding.
Het bestaat uit de volgende 3 categorieŽn:
Categorie 1: t/m 11 jaar
Categorie 2: 12 t/m 15 jaar
Categorie3: 16 t/m 19 jaar

In categorie 1 en 2 is de speeltijd max 5 minuten en in categorie 3 is de speeltijd max 6 minuten.
Er is geen verplicht stuk maar je mag slechts 1 stuk spelen.
Je mag kiezen voor een stuk van Joep Wanders of een ander stuk. Er is een speciaal prijs voor het best uitgevoerde Joep Wanders stuk binnen iedere categorie. Kies je een stuk van Joep Wanders kan het zomaar voorkomen dat je 2 prijzen wint.
De jury bestaat uit onder andere Joep Wanders en Fernando Riscado Cordas.
Iedere deelnemer krijgt een diploma voor deelname en een jury rapport.
Binnen iedere categorie is er een 1ste, 2de en 3de prijs te winnen met bladmuziek, korting of zelfs helemaal gratis deelname aan de volgende Houtense Gitaardag voor de Jeugd aangevuld met leuke andere prijzen. Dat blijft nog even een verrassing verder.